Mellár Tamásék aláírták a megállapodást a pártokkal a közös pécsi polgármesterjelöltről

Együttműködési megállapodást írtak alá a pécsi civilek Péterffy Attila ellenzéki közös polgármester-jelölttel és Mellár Tamással, a Mindenki Pécsért Egyesület elnökével, a Párbeszéd parlamenti frakciójának tagjával – írta meg a Mérce a Pécsi Stop közvetítése alapján.

Péterffy Attila, a Főtáv Zrt. műszaki, fejlesztési és karbantartási igazgatója beszédet mond a munka törvénykönyvének módosítása ellen tartott demonstráción a Széchenyi téren 2019. január 4-én. Bejelentette, hogy az októberi helyhatósági választáson független polgármesterként indul a baranyai megyeszékhely vezetéséért.Fotó: Sóki Tamás/MTI/MTVA

Így Pécsen is megvalósult az ellenzéki együttműködés, de ahogy Budapesten, itt is az LMP nélkül. Frissítés: a Mérce cikke alapján korábban azt írtuk, a Jobbik kimarad az együttműködésből, de a Pécsi Stop videójának tanúsága szerint Gyimesi Gábor, a Jobbik helyi elnöke is ott volt a bejelentéskor, és alá is írta a megállapodást.

Mellár korábban nem támogatta Péterffy indulását, és pécsi előválasztást követelt, Mellár többek között a fideszes médiában azt mondta, az ellenzéki jelölt valójában a kormánypárt embere, „B-terve”. (Mérce)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.