12 afgán és pakisztáni férfi volt egy román kisbuszban Kölkednél

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Mohácsi Rendőrkapitányság rendőrei 5:55-kor egy román rendszámú kisteherautót ellenőriztek Kölked térségében, az 56-os számú főúton. A román állampolgárságú sofőr a kocsiban 12, magát afgánnak és pakisztáninak valló férfit vitt, akiknél nem voltak iratok.

Egy rendőr egy fotó kedvéért meg is mutatta, mit találtak.Fotó: police.hu

Velük szemben intézkednek, a kocsit lefoglalták, a sofőrt pedig előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol embercsempészés miatt indítottak ellene büntetőeljárást, és kihallgatták. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.