Buli közben öltek meg egy izraeli psytrance dj-t Mexikóban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ismeretlen tettesek tüzet nyitottak egy ismert izraeli psytrance dj-re, Donen Dahanra, alkotói nevén Perplexre a mexikói San Luis Potosi városában, írja a Haaretz

A támadásban a dj azonnal életét vesztette, három ember megsérült, egyikük később a kórházban halt bele sérüléseibe. Egyelőre nem tudni, mi miatt történt a támadás: a rendőrségi beszámolók szerint a fegyveresek szombat éjjel léptek be a klubba, leadták a lövéseket, majd távoztak. 

Dahan Franciaországban született, de Izraelben nőtt fel és izraeli papírjai voltak. Pár éve költözött át Stockholmba, épp világkörüli turnén volt. Pár napja még egy mexikói fesztiválról posztolt videót:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.