Buli közben öltek meg egy izraeli psytrance dj-t Mexikóban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ismeretlen tettesek tüzet nyitottak egy ismert izraeli psytrance dj-re, Donen Dahanra, alkotói nevén Perplexre a mexikói San Luis Potosi városában, írja a Haaretz

A támadásban a dj azonnal életét vesztette, három ember megsérült, egyikük később a kórházban halt bele sérüléseibe. Egyelőre nem tudni, mi miatt történt a támadás: a rendőrségi beszámolók szerint a fegyveresek szombat éjjel léptek be a klubba, leadták a lövéseket, majd távoztak. 

Dahan Franciaországban született, de Izraelben nőtt fel és izraeli papírjai voltak. Pár éve költözött át Stockholmba, épp világkörüli turnén volt. Pár napja még egy mexikói fesztiválról posztolt videót:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.