Buli közben öltek meg egy izraeli psytrance dj-t Mexikóban

külföld
2019 július 01., 09:33
comments 169

Ismeretlen tettesek tüzet nyitottak egy ismert izraeli psytrance dj-re, Donen Dahanra, alkotói nevén Perplexre a mexikói San Luis Potosi városában, írja a Haaretz.

A támadásban a dj azonnal életét vesztette, három ember megsérült, egyikük később a kórházban halt bele sérüléseibe. Egyelőre nem tudni, mi miatt történt a támadás: a rendőrségi beszámolók szerint a fegyveresek szombat éjjel léptek be a klubba, leadták a lövéseket, majd távoztak.

Dahan Franciaországban született, de Izraelben nőtt fel és izraeli papírjai voltak. Pár éve költözött át Stockholmba, épp világkörüli turnén volt. Pár napja még egy mexikói fesztiválról posztolt videót:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.