Jeszenszki András lett az ellenzék közös polgármester-jelöltje Nyíregyházán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az MSZP-s Jeszekszki András az ellenzék közös polgármesterjelöltje Nyíregyházán, ezt sajtótájékoztatón jelentették be. A "Szövetségben Nyíregyházáért" alpolgármester-jelöltje Lengyel Máté (Jobbik Magyarország Mozgalom), írja a SzabolcsHír

A Szövetségben Nyíregyházáért összefogásban a Momentum Mozgalom, a Demokratikus Koalíció, az Magyar Szocialista Párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika, a Függetlenek Egyesülete a Mindenki Magyarországa és a Párbeszéd vesz részt. 

Lengyel Máté, Jeszenszki András és Lövei Csaba

Hiszünk abban, hogy Nyíregyházán új politikai kultúrára van szükség – mondta a független önkormányzati képviselő Lövei Csaba a sajtótájékoztatón, hozzátéve: minden nyíregyházi polgár támogatására számítanak, fő céljuk egy polgármesterjelöltet indítani ellenzéki oldalon, és őt támogató, mögötte és mellette álló képviselőjelölteket indítani az őszi önkormányzati választásokra.

Jeszenszki András pedagógus, mellette 20 éve van jelen a nyíregyházi politikában, önkormányzati képviselőként négyszer nyert választást egyéniben.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.