Jeszenszki András lett az ellenzék közös polgármester-jelöltje Nyíregyházán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az MSZP-s Jeszekszki András az ellenzék közös polgármesterjelöltje Nyíregyházán, ezt sajtótájékoztatón jelentették be. A "Szövetségben Nyíregyházáért" alpolgármester-jelöltje Lengyel Máté (Jobbik Magyarország Mozgalom), írja a SzabolcsHír

A Szövetségben Nyíregyházáért összefogásban a Momentum Mozgalom, a Demokratikus Koalíció, az Magyar Szocialista Párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika, a Függetlenek Egyesülete a Mindenki Magyarországa és a Párbeszéd vesz részt. 

Lengyel Máté, Jeszenszki András és Lövei Csaba

Hiszünk abban, hogy Nyíregyházán új politikai kultúrára van szükség – mondta a független önkormányzati képviselő Lövei Csaba a sajtótájékoztatón, hozzátéve: minden nyíregyházi polgár támogatására számítanak, fő céljuk egy polgármesterjelöltet indítani ellenzéki oldalon, és őt támogató, mögötte és mellette álló képviselőjelölteket indítani az őszi önkormányzati választásokra.

Jeszenszki András pedagógus, mellette 20 éve van jelen a nyíregyházi politikában, önkormányzati képviselőként négyszer nyert választást egyéniben.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.