Jeszenszki András lett az ellenzék közös polgármester-jelöltje Nyíregyházán

POLITIKA
2019 július 01., 12:56
comments 142

Az MSZP-s Jeszekszki András az ellenzék közös polgármesterjelöltje Nyíregyházán, ezt sajtótájékoztatón jelentették be. A "Szövetségben Nyíregyházáért" alpolgármester-jelöltje Lengyel Máté (Jobbik Magyarország Mozgalom), írja a SzabolcsHír

A Szövetségben Nyíregyházáért összefogásban a Momentum Mozgalom, a Demokratikus Koalíció, az Magyar Szocialista Párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika, a Függetlenek Egyesülete a Mindenki Magyarországa és a Párbeszéd vesz részt. 

Lengyel Máté, Jeszenszki András és Lövei Csaba
photo_camera Lengyel Máté, Jeszenszki András és Lövei Csaba

Hiszünk abban, hogy Nyíregyházán új politikai kultúrára van szükség – mondta a független önkormányzati képviselő Lövei Csaba a sajtótájékoztatón, hozzátéve: minden nyíregyházi polgár támogatására számítanak, fő céljuk egy polgármesterjelöltet indítani ellenzéki oldalon, és őt támogató, mögötte és mellette álló képviselőjelölteket indítani az őszi önkormányzati választásokra.

Jeszenszki András pedagógus, mellette 20 éve van jelen a nyíregyházi politikában, önkormányzati képviselőként négyszer nyert választást egyéniben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.