220 óra közmunkát kapott Gulyás Márton a Sándor-palota megdobálásáért

Kedden jogerős ítéletet hozott a Fővárosi Törvényszék Gulyás Márton és Varga Gergő ügyében, akik még 2017. április tizedikén dobálták meg festékes patronnal a Sándor-palota épületét. A 168óra szerint előbbi 220, utóbbit 80 óra közmunkára ítélték. A most kihirdetett büntetés enyhébb az elsőfoknál, ami Gulyát 300, míg Vargát 200 órára kötelezte volna. 

A két évvel ezelőtti tüntetésen Gulyásék narancssárga festéket dobtak a köztársasági elnöki hivatal épületére, őt már a helyszínen, míg Varga Gergőt a lakásáról állították elő a rendőrök. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.