Kásler szerint már elindult az orvosok visszaáramlása

"Elindult az orvosok visszaáramlása, jelenleg még nem nagy számban, de a tendencia kedvező, ugyanakkor az elvándorlás dinamikája jelentősen csökkent," mondta az emberi erőforrások minisztere kedden, budapesti sajtótájékoztatóján. Igaz, Kásler Miklós azt már nem árulta el, hogy hányan is tértek vissza Magyarországra.

Szólt a traumatológiai és érsebészeti ellátásról is, szerinte

"az utolsó időkben minden hónapban összeomlik a traumatológiai ellátás", 

miközben mindenkit ellátnak. Az MTI beszámolója szerint szomorúnak nevezte, hogy hírré vált egy orvos kolléga halála, de szerinte emiatt nem omlott össze a fővárosi érsebészeti ellátás. Kásler kijelentette:

 az "ellátás egyetlen egy másodpercre sem állt meg", minden egyes beteg, aki ilyen ellátásra szorul, megfelelően ellátják.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.