Kétéves kislányra támadt a kerítésen kiszökő kutya Csókakőn

bűnügy
2019 július 02., 11:17
comments 237

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság számolt be arról, hogy hétfő este életveszélyes sérüléseket szenvedett egy kétéves kislány Csókakőn, mikor egy családi ház udvarának hiányos kerítésén át az utcára kiszökő kutya megtámadta. A kutya a fején és a mellkasán több helyen megharapta a gyereket. A rendőrség gondatlanságból elkövetett, életveszélyes sérülést okozó testi sértés vétsége miatt indított büntetőeljárást.

Az állatot befogták, a székesfehérvári ebrendészeti telepre vitték, ahol karanténban megfigyelik. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt