Megvertek két férfit a Lupa-tónál

A szentendrei rendőrök a lakosság segítségét kérik egy budakalászi Lupa-tó strandján garázdálkodók megtalálásához.  

Jelenleg egy 38 éves budapesti férfi és három ismeretlen társa ellen nyomoznak, akik vasárnap délután belekötöttek két férfiba, majd bántalmazták is őket. A szentendrei nyomozók az egyik feltételezett elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták, három társát még keresik. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.