Pezsgő- és borkóstolóval röffenti be a független szegedi jelöltjét a Fidesz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtökön finomságok mellett

pezsgő- és borkóstolóval 

egybekötött sajtótájékoztatón jelenti be a milliárdos építőcég tulajdonos, Nemesi Pál, hogy indul Szeged polgármesteri székéért. Hivatalosan függetlenként vesz majd részt az októberi helyhatósági választáson, a Fidesz teljes támogatásával. A 24.hu korábban arról írt, hogy a szegedi ügyek gatyába rázásával megbízott Kubatov Gábor áll Nemesi kiválasztása, és meggyőzése mögött.

Nemesi Pál a Ferroép Fővállalkozó Zrt. főtulajdonosa. A cég a közelmúltban többek közt a szegedi zsinagóga, a szegedi klinika felújításán, ill. építésén dolgozhatott, de ők nyerték meg Lezsák Sándor Lakitelki Népfőiskoláján épülő termálfürdő építésére kiírt 4,5 milliárdos közbeszerzést is. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.