Pezsgő- és borkóstolóval röffenti be a független szegedi jelöltjét a Fidesz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csütörtökön finomságok mellett

pezsgő- és borkóstolóval 

egybekötött sajtótájékoztatón jelenti be a milliárdos építőcég tulajdonos, Nemesi Pál, hogy indul Szeged polgármesteri székéért. Hivatalosan függetlenként vesz majd részt az októberi helyhatósági választáson, a Fidesz teljes támogatásával. A 24.hu korábban arról írt, hogy a szegedi ügyek gatyába rázásával megbízott Kubatov Gábor áll Nemesi kiválasztása, és meggyőzése mögött.

Nemesi Pál a Ferroép Fővállalkozó Zrt. főtulajdonosa. A cég a közelmúltban többek közt a szegedi zsinagóga, a szegedi klinika felújításán, ill. építésén dolgozhatott, de ők nyerték meg Lezsák Sándor Lakitelki Népfőiskoláján épülő termálfürdő építésére kiírt 4,5 milliárdos közbeszerzést is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.