Újabb leszámolással gyanúsítja a rendőrség Portikot

Egy újabb, a 90-es évek leszámolásait érintő nyomozás iratait adták át az ügyészségnek a rendőrök, írja a Police.hu. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn megküldte a Fővárosi Főügyészségnek az L. Csaba sérelmére elkövetett emberölési kísérlet felbujtójára vonatkozó nyomozás anyagát, ami szerint 

az 1996-ban elkövetett lövöldözés mögött Portik Tamás áll mint felbujtó. 

A tájékoztatás szerint 1996. november 13-án az ügető területén érte több lövés a férfit, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A bíróság 2018-ban T. Györgyöt és testvéreit: T. Józsefet és T. Jánost, valamint B. Lászlót jogerős szabadságvesztésre ítélte az ügyben.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.