Újabb leszámolással gyanúsítja a rendőrség Portikot

bűnügy
2019 július 02., 09:18
comments 54

Egy újabb, a 90-es évek leszámolásait érintő nyomozás iratait adták át az ügyészségnek a rendőrök, írja a Police.hu. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn megküldte a Fővárosi Főügyészségnek az L. Csaba sérelmére elkövetett emberölési kísérlet felbujtójára vonatkozó nyomozás anyagát, ami szerint

az 1996-ban elkövetett lövöldözés mögött Portik Tamás áll mint felbujtó.

A tájékoztatás szerint 1996. november 13-án az ügető területén érte több lövés a férfit, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A bíróság 2018-ban T. Györgyöt és testvéreit: T. Józsefet és T. Jánost, valamint B. Lászlót jogerős szabadságvesztésre ítélte az ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.