Andrásék kölcsönkérték, aztán elfelejtették visszavinni a Ferrarit

bűnügy
2019 július 03., 15:18
comments 74

Lezárta a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya András és társai ügyében, akik

2015 áprilisa és 2017 márciusa között az Európai Unió különböző országaiból bűncselekményekből származó járműveket szereztek meg, majd azok egyedi azonosító jeleinek meghamisítását követően, hamis iratok felhasználásával más uniós országban, többnyire Magyarországon értékesítették,

írja a Police.hu. A beszámoló szerint járművek egy részét L. András és élettársa, a 45 éves ercsi F-né T. Noémi 

saját, illetve álnéven bérelte spanyolországi autókölcsönzőkből, majd az autókat nem vitte vissza. Többek közt Ferrarikat.

A nyomozók szerint 1 motort, 7 tehergépjárművet, 19 autót és 2 hajót loptak el összesen, mintegy 237 millió forintos kárt okozva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.