Andrásék kölcsönkérték, aztán elfelejtették visszavinni a Ferrarit

Lezárta a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya András és társai ügyében, akik

2015 áprilisa és 2017 márciusa között az Európai Unió különböző országaiból bűncselekményekből származó járműveket szereztek meg, majd azok egyedi azonosító jeleinek meghamisítását követően, hamis iratok felhasználásával más uniós országban, többnyire Magyarországon értékesítették,

írja a Police.hu. A beszámoló szerint járművek egy részét L. András és élettársa, a 45 éves ercsi F-né T. Noémi 

saját, illetve álnéven bérelte spanyolországi autókölcsönzőkből, majd az autókat nem vitte vissza. Többek közt Ferrarikat.

A nyomozók szerint 1 motort, 7 tehergépjárművet, 19 autót és 2 hajót loptak el összesen, mintegy 237 millió forintos kárt okozva.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.