Andrásék kölcsönkérték, aztán elfelejtették visszavinni a Ferrarit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Lezárta a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya András és társai ügyében, akik

2015 áprilisa és 2017 márciusa között az Európai Unió különböző országaiból bűncselekményekből származó járműveket szereztek meg, majd azok egyedi azonosító jeleinek meghamisítását követően, hamis iratok felhasználásával más uniós országban, többnyire Magyarországon értékesítették,

írja a Police.hu. A beszámoló szerint járművek egy részét L. András és élettársa, a 45 éves ercsi F-né T. Noémi 

saját, illetve álnéven bérelte spanyolországi autókölcsönzőkből, majd az autókat nem vitte vissza. Többek közt Ferrarikat.

A nyomozók szerint 1 motort, 7 tehergépjárművet, 19 autót és 2 hajót loptak el összesen, mintegy 237 millió forintos kárt okozva.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.