Hatszáz hivatalnok helyére harmincötöt hozott Budapestre a kormányzat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Miután már a nyitvatartást is rövidíteni kellett a fővárosi kormányhivatalokban, a szerdai kormányinfón az Index kérdésére Gulyás Gergely elismerte: 

valóban hatszáz hivatalnok távozott a közelmúltban a budapesti kormányhivatalból. Nagyjából ennyien is hiányoznak az optimális létszámtól.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a probléma csak átmeneti, és az azóta Budapestre vezényelt 35 vidéki dolgozóval orvosolták is a problémát. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.