Leégett a Jim Beam egyik raktára, benne 45 ezer hordó whiskyvel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kedd késő este kapott lángra, és teljesen leégett a Jim Beam egyik raktára a Kentucky államban lévő Frankfortban. A négy megyéből kivezényelt tűzoltóknak sikerült megakadályozni, hogy még három másik raktárra átterjedjen a tűz, így is legalább 45 ezer hordó bourbon whisky vált a lángok martalékává. A hatóságok szerint villámcsapás okozhatta a balesetet. A cég szerint a leégett többszintes raktárban viszonylag fiatal whiskyket tároltak, amelyeket még nem palackoztak. Hozzátették: "az elpusztult whisky életkorát tekintve mondhatjuk, hogy a tűzvész nem lesz hatással a fogyasztók ellátására."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.