Leégett a Jim Beam egyik raktára, benne 45 ezer hordó whiskyvel

Kedd késő este kapott lángra, és teljesen leégett a Jim Beam egyik raktára a Kentucky államban lévő Frankfortban. A négy megyéből kivezényelt tűzoltóknak sikerült megakadályozni, hogy még három másik raktárra átterjedjen a tűz, így is legalább 45 ezer hordó bourbon whisky vált a lángok martalékává. A hatóságok szerint villámcsapás okozhatta a balesetet. A cég szerint a leégett többszintes raktárban viszonylag fiatal whiskyket tároltak, amelyeket még nem palackoztak. Hozzátették: "az elpusztult whisky életkorát tekintve mondhatjuk, hogy a tűzvész nem lesz hatással a fogyasztók ellátására."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.