Szanyi szerint új mozgalma "segíthet a jelöltek kitermelésében és a szavazók eligazításában"

Szerdán a köztévében jelentette be az MSZP-ben felfüggesztett Szanyi Tibor, hogy Bal Blokk néven új mozgalmat gründol. A Blikknek az új formációt azzal indokolta, hogy

"magára van hagyva a baloldali szavazótábor. Így vagy úgy, az összes politikai párt beleolvadt valahogy a NER-be, vidáman bizottságokat vezetnek, az Országgyűlésben alelnökösködnek, ülést vezetnek, mintha tök rendben lenne minden."

Szanyi szerint a Bal Blokk létrejöttéhez "semmi köze" a fegyelmi eljárásához, "inkább annak, hogy nagyon megütött engem az arcpirítóan alacsony 6,6 százalékos eredményünk az EP-választáson." Arra a kérdésre, hogy az önkormányzati választásokra állítanak-e jelöltet, úgy válaszolt, hogy 

"kizárt. (..) Ez a baloldali platform viszont segíthet a jelöltek kitermelésében és a szavazók eligazításában."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.