Tíz napja nem jelentkezik csapatánál az újpest kétméteres csatára

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Nemzeti Sport termelési riportja szerint javában és remek hangulatban zajlik a felkészülés az Újpesten a következő NBI-es idényre. "Ha fotót is szeretnének készíteni, akkor az a szokásos ötszáz euró lesz, fiúk" - idézik fel a csapat szerb vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic tréfáját.

Lacina Traore, az Újpest februárban igazolt csatára előző klubja, a francia Amiens színeiben.Fotó: JEAN-SEBASTIEN EVRARD/AFP

Az edző jókedvének ezek szerint az sem szab határt, hogy a riport szerint a csapat egyik játékosa, a kétméteres elefántcsontparti csatárának, Lacina Traorénak nyoma veszett. Traorénak tíz napja kellett volna jelentkeznie a klubjánál, de még életjelet sem igen ad magáról. Vignjevic azonban láthatólag nem aggasztja magát, mint a lapnak mondta, a szerződéseket nem ő köti a focistákkal.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.