Rejtett kamerákkal kukkolták a vendégeket egy balatonboglári apartmanházban

 Az Index írt arról csütörtök este, hogy vendégek három milliméter átmérőjű száloptikás kamerákat találtak balatonboglári apartmanjuk fürdőszobájában. 

A vendégek - két 20 év körüli nő - kihívták a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve átkutatták az apartmanházban található összes apartmant, és kiderült, hogy az összeset bekamerázták. 

A házon egy rejtett folyosó húzódott végig, a tulajdonosok onnan helyezték el és működtették a kamerákat gipszkartonfalba fúrt lyukakon keresztül. 

Az MTI is beszámolt róla késő este, hogy a kiérkező nyomozók számítástechnikai eszközöket, adathordozókat, mobiltelefonokat foglaltak le, és eljárást indítottak a házt tulajdonló férfi ellen tiltott adatszerzés bűntettének gyanújával. 

Az Index úgy tudja, hogy a 40 éves férfi beismerte a bűncselekményt. 

 A tettenérés a Balaton Sound fesztivál első napján történt. A ház napok óta teltházzal működött, de az eset után mind a hat apartmanból kiköltöztek a vendéget. (Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.