Rejtett kamerákkal kukkolták a vendégeket egy balatonboglári apartmanházban

 Az Index írt arról csütörtök este, hogy vendégek három milliméter átmérőjű száloptikás kamerákat találtak balatonboglári apartmanjuk fürdőszobájában. 

A vendégek - két 20 év körüli nő - kihívták a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve átkutatták az apartmanházban található összes apartmant, és kiderült, hogy az összeset bekamerázták. 

A házon egy rejtett folyosó húzódott végig, a tulajdonosok onnan helyezték el és működtették a kamerákat gipszkartonfalba fúrt lyukakon keresztül. 

Az MTI is beszámolt róla késő este, hogy a kiérkező nyomozók számítástechnikai eszközöket, adathordozókat, mobiltelefonokat foglaltak le, és eljárást indítottak a házt tulajdonló férfi ellen tiltott adatszerzés bűntettének gyanújával. 

Az Index úgy tudja, hogy a 40 éves férfi beismerte a bűncselekményt. 

 A tettenérés a Balaton Sound fesztivál első napján történt. A ház napok óta teltházzal működött, de az eset után mind a hat apartmanból kiköltöztek a vendéget. (Index)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.