A Burger King rájött, hogy a vegáknak szánt zöldségpogácsákat nem feltétlenül érdemes a húsokkal együtt sütni

élelmiszer
2019 július 5., 18:02
comments 221

Ahogy egyre népszerűbbek a vegán gyorskaják, úgy terjednek a húsmentes hamburgerek vagy éppen tacók is szerte a világon. A Burger King is beszállt a bizniszbe, és két hete Magyarországon is elkezdte tolni a Vega WHOPPER szendvicseket.

Ma pedig arról a kétségkívül szükségesnek tűnő reformtörekvésükről posztoltak, hogy a zöldségpogácsákat ezentúl nem a húsokkal, hanem a krumplival sütik együtt.

Köszönjük a türelmeteket! - tette hozzá a cég.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt