A Burger King rájött, hogy a vegáknak szánt zöldségpogácsákat nem feltétlenül érdemes a húsokkal együtt sütni

élelmiszer
2019 július 05., 20:02

Ahogy egyre népszerűbbek a vegán gyorskaják, úgy terjednek a húsmentes hamburgerek vagy éppen tacók is szerte a világon. A Burger King is beszállt a bizniszbe, és két hete Magyarországon is elkezdte tolni a Vega WHOPPER szendvicseket.

Ma pedig arról a kétségkívül szükségesnek tűnő reformtörekvésükről posztoltak, hogy a zöldségpogácsákat ezentúl nem a húsokkal, hanem a krumplival sütik együtt.

Köszönjük a türelmeteket! - tette hozzá a cég.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.