Éppen ebédelt a család, amikor egy kamion csapódott a gyerekszobába

„Pár perccel előtte jött ki a kisfiam, itt ült az etetőszékben, éppen ebédeltek, amikor berohant a kamion, és jött a porfelhő” 

- meséli az apa az RTL Híradónak. A solti férfi a baleset idején másik városban dolgozott, telefonon közölték vele, hogy kamion hajtott a házukba, de 2 éves gyerekének és várandós feleségének nem esett bántódása. 

Gallai Norbert mutatja a kamerának a kidőlt falakat és a gyerekszoba bútorainak hűlt helyét. A fiatal anya is nyilatkozik, miközben a háta mögött épp húzzák ki a kamiont a házból. Ő sokkot kapott, a szomszédok menekítették ki a házból a gyerekével együtt.

Az egyik szomszéd szerint a kamionos túl későn vett észre egy szembejövő másik kamiont, és félrerántotta a kormányt. Hivatalos magyarázata egyelőre nincs a történteknek.

A ház lakhatatlan lett, a családot átmenetileg a szomszédok fogadták be, mert nincs hova menniük. Aki segítene nekik, az az RTL honlapján megadott számlaszámra utalhat.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.