Éppen ebédelt a család, amikor egy kamion csapódott a gyerekszobába

baleset
2019 július 05., 19:35
comments 145

„Pár perccel előtte jött ki a kisfiam, itt ült az etetőszékben, éppen ebédeltek, amikor berohant a kamion, és jött a porfelhő” 

- meséli az apa az RTL Híradónak. A solti férfi a baleset idején másik városban dolgozott, telefonon közölték vele, hogy kamion hajtott a házukba, de 2 éves gyerekének és várandós feleségének nem esett bántódása. 

Gallai Norbert mutatja a kamerának a kidőlt falakat és a gyerekszoba bútorainak hűlt helyét. A fiatal anya is nyilatkozik, miközben a háta mögött épp húzzák ki a kamiont a házból. Ő sokkot kapott, a szomszédok menekítették ki a házból a gyerekével együtt.

Az egyik szomszéd szerint a kamionos túl későn vett észre egy szembejövő másik kamiont, és félrerántotta a kormányt. Hivatalos magyarázata egyelőre nincs a történteknek.

A ház lakhatatlan lett, a családot átmenetileg a szomszédok fogadták be, mert nincs hova menniük. Aki segítene nekik, az az RTL honlapján megadott számlaszámra utalhat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.