A Fidesz frakcióvezető-helyettese: Meg kell védeni a gyerekeket a szexuális aberrációtól, a Pride-ot be kell tiltani!!4

politika
2019 július 06., 13:43
comments 405

"A családhoz egy nő és egy férfi kell. Ez a követendő példa, ez a nemzet jövője! Ezt kell erősítenünk gyermekeinkben! Meg kell védenünk őket a nyílt, szexuális aberrációtól, a provokatív vonulások látványától!," posztolta szombaton Facebook-oldalára a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Boldog István június közepén az Országgyűlésben, a médiaszolgáltatással kapcsolatos törvények vitáján már követelte a Pride betiltását. 

"ha ennyire önök aggódnak a gyermekek érdekeiért, akkor lesznek szívesek megakadályozni, hogy Budapest utcáin félmeztelen embereket lássanak a gyermekek. Mert ha valami rossz dolgokat hoz egy gyermekben, rossz gondolatokat, akkor azt gondolom, hogy ez."

Boldog nem állt meg egy Facebook-kinyilatkoztatásnál, délután vérlázítónak nevezte, hogy egyes felvonulók

"meggyalázták Horthy Miklós kormányzó úr emlékét. Akik ezt tették börtönbe a helyük, a Pride-ot be kell tiltatni!"

Horthy alatt amúgy virágzott a meleg élet Budapesten. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.