Dj Snake után Sean Paul is lemondta fellépését a Balaton Soundon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután pénteken DJ Snake mondta vissza váratlanul hakniját a Balaton Soundon, szombati headlinerét is elvesztette a zamárdi fesztivál. A szervezők Facebook-posztja szerint 

Sean Paul betegség miatt sajnos lemondta további turnéidőpontjait, köztük a Balaton Soundos fellépését is. 

Péntekre még találtak beugrót, Alessót, szombatra viszont már nem. A nagyszínpadon Armin Van Buuren varázsol a rapper idősávjában. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.