Makádon találták meg a Hableány utolsó előtti áldozatát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Gyalogos rendőrök találták meg a Hableány balesetekor eltűnt utasok közül az utolsó előttit pénteken délben a Budapesttől durván 60 kilométerre található Makádon. A dél-koreai nő holtteste a hordalékon akadt fenn, azóta sikerült is azonosítani. 

A kutatásban résztvevők a Duna Margit hídi szakaszától a déli országhatárig továbbra is keresnek még egy dél-koreai utast.

(via police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.