Rémisztő hangú lény zaklatja a lakosságot Sasadon

ÁLLAT
2019 július 06., 07:51
comments 182

Tünde veszélyesen él, ugyanis nemrég Comptonba Sasadra költözött. Ahol a beköltözés után nem sokkal már el is kezdődtek a Hideglelős Események. Ezen a ponton át is adnám a szót a Fültanúnak:

"Néhány hónapja költöztünk Sasadra és rendszeresen hallunk valami nagyon fura, néha madárra, néha majomra, máskor meg valami földöntúli lényre emlékeztető hangot. Itthon csak sasadi rémnek hívjuk, rohadt hangos és sokszor elég idegesítő. Változatos a repertoárja, de küldök belőle egy kis ízelítőt. Kérlek, segítsetek kinyomozni, hogy mi lehet ez, mert szétfúrja az oldalunkat a kíváncsiság!!!!444!!!"

Olvasónk két hangfelvételt küldött. Ezt:

link Forrás

És ezt:

link Forrás

Hallgasd meg, aztán, ha értesz hozzá, írd meg nekem a szilyl KUKAC 444.hu címre, hogy ki áriázik!

Első, amatőr tippem a részeg kakadu vagy diszkódrogos óriáspapagáj.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.