Rémisztő hangú lény zaklatja a lakosságot Sasadon

Tünde veszélyesen él, ugyanis nemrég Comptonba Sasadra költözött. Ahol a beköltözés után nem sokkal már el is kezdődtek a Hideglelős Események. Ezen a ponton át is adnám a szót a Fültanúnak:

"Néhány hónapja költöztünk Sasadra és rendszeresen hallunk valami nagyon fura, néha madárra, néha majomra, máskor meg valami földöntúli lényre emlékeztető hangot. Itthon csak sasadi rémnek hívjuk, rohadt hangos és sokszor elég idegesítő. Változatos a repertoárja, de küldök belőle egy kis ízelítőt. Kérlek, segítsetek kinyomozni, hogy mi lehet ez, mert szétfúrja az oldalunkat a kíváncsiság!!!!444!!!"

Olvasónk két hangfelvételt küldött. Ezt:

És ezt:

Hallgasd meg, aztán, ha értesz hozzá, írd meg nekem a szilyl KUKAC 444.hu címre, hogy ki áriázik!

Első, amatőr tippem a részeg kakadu vagy diszkódrogos óriáspapagáj.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.