Szombathely fideszes polgármester-jelöltje szerint "a nagy fejlesztések mellett az embereket foglalkoztató apróbb dolgokra kevesebb figyelem jutott"

Komoly munka vár a Fideszre, ha meg akarja tartani Szombathelyen a polgármesteri széket: Puskás Tivadar városvezető visszavonul, új arc kell, miközben az ellenzék váratlanul összefogott, többségbe került a képviselő-testületben. A kormánypárt a Vas Megyei Közgyűlés főjegyzőjét jelöli, akinek felépítése zajlik: Balázsy Péterrel a Magyar Nemzet szombati számában jelent meg interjú. Kijelentette: "sikeresnek értékeli Puskás Tivadar polgármesterségének kilenc évét, de szükségesnek tartja, hogy az apróbb fejlesztéseket még végrehajtsák."

"Szombathelyen az elmúlt években számtalan nagy beruházást hajtottak végre, melyek mértéke megközelíti a százmilliárd forintot, ugyanakkor azt érzékelem, hogy a nagy fejlesztések mellett az embereket foglalkoztató apróbb dolgokra kevesebb figyelem jutott,"

tette hozzá Balázsy. Nem mondta ki, de érdemes megjegyezni: a város 15 milliárdért kapott stadiont, aminek üzemeltetése komoly kihívást jelent, és jelenteni fog, főleg a következő években, hiszen a Haladás kiesett az élvonalból. A

"Utcáról utcára és járdáról járdára kell felújítani a várost annak érdekében, hogy az itt élő emberek azt érezzék, napi szinten tudnak részesedni ezeknek a beruházásoknak az eredményeiből,"

tette hozzá. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.