Szombathely fideszes polgármester-jelöltje szerint "a nagy fejlesztések mellett az embereket foglalkoztató apróbb dolgokra kevesebb figyelem jutott"

POLITIKA
2019 július 06., 19:12
comments 124

Komoly munka vár a Fideszre, ha meg akarja tartani Szombathelyen a polgármesteri széket: Puskás Tivadar városvezető visszavonul, új arc kell, miközben az ellenzék váratlanul összefogott, többségbe került a képviselő-testületben. A kormánypárt a Vas Megyei Közgyűlés főjegyzőjét jelöli, akinek felépítése zajlik: Balázsy Péterrel a Magyar Nemzet szombati számában jelent meg interjú. Kijelentette: "sikeresnek értékeli Puskás Tivadar polgármesterségének kilenc évét, de szükségesnek tartja, hogy az apróbb fejlesztéseket még végrehajtsák."

"Szombathelyen az elmúlt években számtalan nagy beruházást hajtottak végre, melyek mértéke megközelíti a százmilliárd forintot, ugyanakkor azt érzékelem, hogy a nagy fejlesztések mellett az embereket foglalkoztató apróbb dolgokra kevesebb figyelem jutott,"

tette hozzá Balázsy. Nem mondta ki, de érdemes megjegyezni: a város 15 milliárdért kapott stadiont, aminek üzemeltetése komoly kihívást jelent, és jelenteni fog, főleg a következő években, hiszen a Haladás kiesett az élvonalból. A

"Utcáról utcára és járdáról járdára kell felújítani a várost annak érdekében, hogy az itt élő emberek azt érezzék, napi szinten tudnak részesedni ezeknek a beruházásoknak az eredményeiből,"

tette hozzá. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.