Szombathely fideszes polgármester-jelöltje szerint "a nagy fejlesztések mellett az embereket foglalkoztató apróbb dolgokra kevesebb figyelem jutott"

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Komoly munka vár a Fideszre, ha meg akarja tartani Szombathelyen a polgármesteri széket: Puskás Tivadar városvezető visszavonul, új arc kell, miközben az ellenzék váratlanul összefogott, többségbe került a képviselő-testületben. A kormánypárt a Vas Megyei Közgyűlés főjegyzőjét jelöli, akinek felépítése zajlik: Balázsy Péterrel a Magyar Nemzet szombati számában jelent meg interjú. Kijelentette: "sikeresnek értékeli Puskás Tivadar polgármesterségének kilenc évét, de szükségesnek tartja, hogy az apróbb fejlesztéseket még végrehajtsák."

"Szombathelyen az elmúlt években számtalan nagy beruházást hajtottak végre, melyek mértéke megközelíti a százmilliárd forintot, ugyanakkor azt érzékelem, hogy a nagy fejlesztések mellett az embereket foglalkoztató apróbb dolgokra kevesebb figyelem jutott,"

tette hozzá Balázsy. Nem mondta ki, de érdemes megjegyezni: a város 15 milliárdért kapott stadiont, aminek üzemeltetése komoly kihívást jelent, és jelenteni fog, főleg a következő években, hiszen a Haladás kiesett az élvonalból. A

"Utcáról utcára és járdáról járdára kell felújítani a várost annak érdekében, hogy az itt élő emberek azt érezzék, napi szinten tudnak részesedni ezeknek a beruházásoknak az eredményeiből,"

tette hozzá. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.