Biztosították a nézőket, hogy mindjárt visszatérnek, majd bebújtak a földrengés miatt az asztal alá a bemondók

Napokon belül kétszer is erőteljes földrengés rázta meg Dél-Kaliforniát, két évtizede nem volt példa ennyire erős földmozásokra a térségben. Áldozatókról egyelőre nem tudni, de károk azért keletkeztek, ami kiderül ebből a felhasználók által feltöltött videókból készült összeállításból, amit a BBC készített.

Rögtön az első jeleneten a CBS stúdiója látható, ahogy élő adásban éri a bemondókat a földrengés. Meglehetősen profin kezelték a helyzetet, közölték, hogy akkor ők most bebújnak az asztal alá, de vissza fognak térni: 

(via Index)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.