Egy pesti utcában folyamatosan változnak a házszámok, és senki nem mondja meg, miért

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Egy férfi azt meséli a RTL kamerájába, hogy nemrég új házszám jelent meg a kapuján. Nem sokkal később pedig értesítették, hogy nemsokára jön a még újabb házszám. Azt mondja, neki mindegy, milyen szám, de mielőtt nekiállna a hosszas hivatali ügyintézésnek, a lakcíme és a vállalkozása átíratásának, legalább azt szeretné biztosra tudni, hogy akkor melyik az igazi. De nem mondja meg senki.

A XVII. kerületi Cséplő utca lakosai közül van, aki pirossal áthúzta az előző házszámokat, más viszont egyszerűen leszedte, amíg ki nem derül, mi a hivatalos lakcíme. Egy másik férfi azt meséli, hogy az ő lakcíme változatlanul Cséplő utca 56, de lett egy másik ház is ugyanezzel a címmel.

Az utcában nem igazodik el a posta, a mentő, a vendégek, a helyi vállalkozásokat nem lehet megtalálni.

A lakók találgatása szerint talán a szemben épített lakópark kavarhatta meg a számokat, de valójában nem tudják, mert az önkormányzattól eddig hiába vártak választ. Rákosmente önkormányzata az RTL Klub kérdésére sem reagált.


Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.