„Én nem vagyok LMBTQ, csak egyszerű buzi vagyok”

  • Kordonmentes Pride-on vonutak több ezren Budapesten szombaton.
  • Ellentüntetők így is voltak, de most ők szorultak kordon mögé.
  • Egyre erősebb a nagyvállalati jelenlét, és megjelent ennek kritikája is.
  • Steiner Kristóf nem híve annak, hogy csak politikailag korrekten lehet beszélni a témáról, Nádasdy Ádám szerint pedig a főpolgármesternek kellett volna köszönteni a tömeget.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.