Egymilliárdból támogat vajdasági fejlesztéseket a kormány

A hétfői Magyar Közlönyben jelent meg az a kormányhatározat, ami  1 milliárd 93 millió forint egyszeri átcsoportosítását rendeli el az idei költségvetésből a vajdasági magyarság nemzeti jelentőségű fejlesztései és programjai megvalósításához. Az összeget a Bethlen Gábor Alaphoz csoportosítják át. 

Egyben a határozat elrendeli, hogy a pénzügyminiszter a nemzeti jelentőségű vajdasági magyar intézmények programjai és megkezdett beruházásai finanszírozása érdekében 2020-ra  325 millió forintot, 2021-re pedig 290 milliót biztosítson a Bethlen Gábor Alapnak. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.