Egzotikus madárnak hitték az állatorvosok, de kiderült, hogy csak currybe esett sirályról van szó

A brit Tiggywinkles Wildlife Hospital számolt be arról a Facebook-oldalán, hogy riadt járókelők egy rendkívül furcsa színű madarat vittek be hozzájuk. Az élénk sárga színben pompázó madár ugyanis nem tudott repülni.

Az állatorvosok elsőre nem is tudták, milyen egzotikus állat keveredett eléjük, aztán egy rövid vizsgálat után kiderült, hogy sirályról van szó, tetőtől talpig currybe áztatva. 

Nagy kezelésre így nem is volt szükség, egy alaposabb mosdatás elég volt: a Vinny névre keresztelt madár utána még egy kicsit csípős szagú maradt, de más baja nem volt, repülni is újra tudott. 

Hasonló történeteket ismerni korábbról is: 2016-ban egy Gullfrazie névre keresztelt brit sirály próbált magának élelmiszert lopni egy vendéglő teraszán, amikor belezuhant egy tál csirkés tikka masalába. (Mashable)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.