Elhajtottál, de mostanában nagyon türelmes vagyok

Július 6-án este Kelenföldön szálltunk le a vonatról. Utánad mentem a buszmegállóba, és végre  meg mertelek szólítani, hogy mennyire gyönyörű vagy és találkozhatnánk-e valamikor. Megköszönted és mosolyogva mondtad, hogy most nem fér bele. De ezt olyan kedvesen és melegen, hogy csak megerősített, milyen jó lenne megismerni téged. Ha majd lesz rá alkalom, kérlek, szólj. Én mostanában nagyon türelmes vagyok. 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.