Elhajtottál, de mostanában nagyon türelmes vagyok

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Július 6-án este Kelenföldön szálltunk le a vonatról. Utánad mentem a buszmegállóba, és végre  meg mertelek szólítani, hogy mennyire gyönyörű vagy és találkozhatnánk-e valamikor. Megköszönted és mosolyogva mondtad, hogy most nem fér bele. De ezt olyan kedvesen és melegen, hogy csak megerősített, milyen jó lenne megismerni téged. Ha majd lesz rá alkalom, kérlek, szólj. Én mostanában nagyon türelmes vagyok. 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.