Fuck the police - mondta magában a kakadu, majd hitelesebben gengszterkedett, mint bármelyik rapper

ÁLLAT
2019 július 08., 05:25
comments 28

A déli félteke legnépszerűbb madara napok óta egy rebellis sárgabóbitás kakadu, akit a Sydneytől nyugatra fekvő Blue Mountains hegység Katoomba nevű városkájának főutcáján filmeztek le, amint sorra leszaggatja a Town Centre Arcade nevű épület homlokzatára a hozzá hasonlók miatt felszerelt madártávoltartó tüskéket. Mint jól látható, hősünk nem véletlenszerűen esett neki egy tüskének, hanem módszeresen végigment a párkányon és egyenként eltávolította róla az ellenszenves elemeket.

link Forrás

Nem sok fuckthepolice-ozó rapper és punk akad, aki tizedennyire hiteles lenne a minden rendfenntartót leszaró lázadó szerepében. 

Hősünk egyébként a település ismert figurája, aki sokat tartózkodik a főutcán, ahol kajáért szórakoztatja az embereket, vagy ha nem adnak neki, akkor elvonja a figyelmüket, majd ellopja, amit kinézett magának. 

A sárgabóbitás kakadu igen értelmes, madármértékkel mérten kifejezetten nagytermetű faj, hiszen a felnőtt példányok közel kilósak lehetnek. Mivel Ausztráliában könnyen megtalálják a napi menüjükhöz szükséges olajos és más magvakat, növényeket és rovarokat, rengeteg idejük marad játszani/szórakozni/szemétkedni.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.