Itt az élőszereplős Mulan előzetese

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A hollywoodi óriásstúdiókat bekebelező fantáziaválság és kockázatkerülés legerőteljesebb példája az a sorozat, melyben a kilencvenes évek legsikeresebb rajzfilmjeit dolgozzák fel sorra, élőszereplős formában.

Ez a fura láz most utolérte a Mulánt, melynek első előzetesét a női focivébé vasárnapi döntője előtt mutatták be. 

A kínai főszereplőkkel készülő film jövő márciusba kerül a mozikba, és nem egy az egyben készülő másolat lesz, mert akad benne karakter, aki a remek animációs verzióban még nem is szerepelt. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.