Tarlós már látja a klímát a metróalagút végén

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A Főpolgármesteri Hivatal hétfőn kiadott közleményt, amiben sajnálatukat fejezték ki, hogy az ellenzék a metró klímaberendezésének hiányán poénkodtak. Majd jelezték, hogy az Alstom szerződéssel összefüggő perekben alig egy hete újabb hatmilliárd forintot nyertek.  A közlemény szerint ennek alapján a BKV már felvette a kapcsolatot egy speciális klímagyártó céggel a 3-as szerelvények klimatizálása érdekében. Hogy ez mikorra valósulhat meg, arra a közlemény nem tért ki. 

Amikor június közepén Karácsony Gergely 34,8 fokot mért a 3-as metrón, akkor arról beszélt, hogy az orosz Metrovagonmasszal folytatott kötbér-tárgyalásokon szóba került, hogy az oroszok klímaberendezések beszerelésével dolgozza le a kötbért, de miután megvizsgálták a helyzetet, kiderült: a kocsiszekrényt nem erre tervezték, így a klímaberendezés többletsúlyát csak jelentős szerkezeti átalakítás után bírta volna el, ami túl drága lenne.  (MTI) 

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.