Telefonnal kukkolta a zuhanyzó nőket egy férfi a Balaton Sound alatt

Egy nő szombaton tett feljelentést a siófoki rendőrkapitányságon, hogy zuhanyzás közben egy zamárdi ingatlan fürdőszobájának ablakában egy kézben tartott mobiltelefont látott. A rendőrök másnap a helyszín közelében elfogtak egy 41 éves férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, közölte a rendőrség

A rendőrök a budapesti férfitől egy mobiltelefont és számítástechnikai eszközöket foglaltak le, majd a beszerzett adatok alapján tiltott adatszerzés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Hétfőn egy nő az Indexnek is írt arról, hogy  Balaton Soundon dolgozott, de szállást a helyi ifjúsági táborban kapott, és a kukkolót ő vette észre szombaton éjjel, aki többször is feltűnt a zuhanyzónál. A lap szerint a középkorú férfi a fesztiválon dolgozott villanyszerelőként. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.