Hűvös, tavaszias reggelre ébredtünk

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Magyarország várható időjárása 2019. július 9-én délután.Grafika: OMSZ

"Semmi különös nem jellemzi időjárásunkat a következő napokban" - ábrándítja ki az extrém időjárási jelenségek rajongóit az Országos Meteorológiai Szolgálat. Felsorolásuk alapján a következő napokban

  • kánikulára;
  • zavartalan napsütésre;
  • jelentős esőre;
  • szélviharra

sem kell számítanunk.

Extrémnek valóban nem extrém, mégis, a júniusi tomboló nyár után szokatlan, hogy a hőmérsékletek inkább május végét idézik. Hogy ne mondjam, ma hajnalban, a szélcsatornában toronyiránt széllel szembe vezető útvonalamon kicsit még fáztam is.

Nem csoda, országszerte jellemzően csak 11-15 fok van, és napközben sem kell gatyarohasztó meleggel számolnunk. Délelőtt a nyugati határvidéken még a 20 fokot se fogja elérni a hőmérséklet, és a legmelegebb, déli részeken is csak 22-23 fok várható.

Délutánra már jobban felmelegszik, a Balaton-Mátra vonaltól északra 23-25, attól délre 25-27 fok lehet. A hét hátralevő részében nagyjából ugyanilyen időre számíthatunk, bár éjszaka csütörtökre akár már 6 fokig is hűlhet.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.