Merkel három héten belül harmadszor remegett nyilvános rendezvényen

külföld
2019 július 10., 10:19
comments 237

A német kancellár Antti Rinne finn miniszterelnök fogadásánál újra megremegett a tiszteletadásnál a himnusz alatt. Három héten belül ez már a harmadik eset, hogy nyilvános eseményen látványosan remegett. Ugyanakkor a mostani eset nem tűnt olyan súlyosnak, mint a korábbiak. A kormányszóvivő helyettese, Ulrike Demmer ismét tagadta, hogy Angela Merkelnek egészségügyi problémái lennének, azt mondta, hogy jól van.

Június közepén Merkel az új ukrán elnök fogadásánál remegett erősen, amit a hőségre és a folyadékhiányra fogott. Majd kilenc nappal később az új igazságügyi miniszter kinevezésénél ismét remegett, amit kormányzati körökben pszichés okokkal magyaráztak a Reutersnek, vagyis Merkel annyira tartott az újabb remegéstől, hogy előjöttek a tünetek. Merkel azt mondta, hogy nincs semmi különös jelentenivalója az esetekkel kapcsolatban. (Süddeutsche Zeitung)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt