Merkel három héten belül harmadszor remegett nyilvános rendezvényen

A német kancellár Antti Rinne finn miniszterelnök fogadásánál újra megremegett a tiszteletadásnál a himnusz alatt. Három héten belül ez már a harmadik eset, hogy nyilvános eseményen látványosan remegett. Ugyanakkor a mostani eset nem tűnt olyan súlyosnak, mint a korábbiak. A kormányszóvivő helyettese, Ulrike Demmer ismét tagadta, hogy Angela Merkelnek egészségügyi problémái lennének, azt mondta, hogy jól van.  

Június közepén Merkel az új ukrán elnök fogadásánál remegett erősen, amit a hőségre és a folyadékhiányra fogott. Majd kilenc nappal később az új igazságügyi miniszter kinevezésénél ismét remegett, amit kormányzati körökben pszichés okokkal magyaráztak a Reutersnek, vagyis Merkel annyira tartott az újabb remegéstől, hogy előjöttek a tünetek. Merkel azt mondta, hogy nincs semmi különös jelentenivalója az esetekkel kapcsolatban. (Süddeutsche Zeitung)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.