Egy apró férfi nagyon felhúzta magát bagelvásárlás közben, hogy a nők nem buknak a hozzá hasonló méretű fiúkra

apró de ideges
2019 július 11., 07:36
comments 915

A XXI század egyik ritka pillanatát, egy ideges ember világhírű mémmé válásának másodperceit rögzítette Olivia Shea Twitteren. 

Egy New York-i bagel üzletben egy nagyon apró férfi elkezd agresszíven kiabálni, hogy a nők a különböző társkereső oldalakon emberszámba se veszik az alacsony férfiakat. Többen próbálják csitítani, hogy higgadjon le. A férfi egyre agresszívebben reagál, azt ismételgeti, hogy akkor játsszák le kint a dolgot. Mikor ezt a harmadik embernek mondja, az úgy dönt, hogy akkor bent játsszák le, és földre viszi a pöttöm kis embert.

link Forrás

Később kikísérik a férfit az üzletből.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.