Nem látott ki a szélvédőn a marihuánafüsttől, rendőrautóba hajtott az ausztrál tinédzser

Komoly következményekkel kell számolnia annak az ausztrál tinédzsernek, aki autójával egy rendőrautóba hajtott és eltörte egy rendőr lábát. 

A 19 éves Benjamin Sauirni helyzetén az sem javít sokat, hogy elmondása szerint nem látott ki rendesen szélvédőjén, mert túl sűrű volt a marihuánafüst a kocsiban. Saurini elismerte, hogy miután az autóban pár barátjával szívott, megijedtek a felbukkanó rendőröktől, és autóval próbáltak meg elhajtani a helyszínről. Ezután történt a baleset: bepánikolt és oldalról beleszaladt egy rendőrautóba, a mellette álló rendőr pedig az ütközés következtében eltörte a lábát. 

A fiatal férfi el tudott amúgy hajtani a helyszínről, másnap reggel olvasta vissza az újságba, hogy mi történt. Ekkor a vádak szerint megpróbált megszabadulni az autótól első felindulásában, de aztán miután a rendőrök felhívták a család otthonát, úgy döntött, feladja magát. (Newsweek)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.