Nem látott ki a szélvédőn a marihuánafüsttől, rendőrautóba hajtott az ausztrál tinédzser

külföld
2019 július 11., 17:10
comments 44

Komoly következményekkel kell számolnia annak az ausztrál tinédzsernek, aki autójával egy rendőrautóba hajtott és eltörte egy rendőr lábát.

A 19 éves Benjamin Sauirni helyzetén az sem javít sokat, hogy elmondása szerint nem látott ki rendesen szélvédőjén, mert túl sűrű volt a marihuánafüst a kocsiban. Saurini elismerte, hogy miután az autóban pár barátjával szívott, megijedtek a felbukkanó rendőröktől, és autóval próbáltak meg elhajtani a helyszínről. Ezután történt a baleset: bepánikolt és oldalról beleszaladt egy rendőrautóba, a mellette álló rendőr pedig az ütközés következtében eltörte a lábát.

A fiatal férfi el tudott amúgy hajtani a helyszínről, másnap reggel olvasta vissza az újságba, hogy mi történt. Ekkor a vádak szerint megpróbált megszabadulni az autótól első felindulásában, de aztán miután a rendőrök felhívták a család otthonát, úgy döntött, feladja magát. (Newsweek)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.