Szüléshez ment a mentőautó, amikor karambolozott

baleset
2019 július 13., 09:52
comments 40

Halálos baleset történt a 82-es főúton, Veszprémvarsánynál szombaton, a település közelében két autó ütközött össze - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy egy mentőautónak ütközött egy személygépkocsi. 

A rendőrség közleménye szerint az eddig tisztázatlan körülmények között történt karambolban egy ember a helyszínen meghalt. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főutat lezárták, a forgalmat elterelik. 

Zalavári Borbála, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt közölte: 

az esetkocsit egy megindult szüléshez riasztották, megkülönböztető jelzéssel közlekedett, amikor egy személyautó neki ütközött. 

A baleset következtében egy nő a helyszínen életét vesztette, egy férfit súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba. A mentőegység tagjai könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket is kórházba vitték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.