Szüléshez ment a mentőautó, amikor karambolozott

Halálos baleset történt a 82-es főúton, Veszprémvarsánynál szombaton, a település közelében két autó ütközött össze - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy egy mentőautónak ütközött egy személygépkocsi. 

A rendőrség közleménye szerint az eddig tisztázatlan körülmények között történt karambolban egy ember a helyszínen meghalt. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főutat lezárták, a forgalmat elterelik. 

Zalavári Borbála, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt közölte: 

az esetkocsit egy megindult szüléshez riasztották, megkülönböztető jelzéssel közlekedett, amikor egy személyautó neki ütközött. 

A baleset következtében egy nő a helyszínen életét vesztette, egy férfit súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba. A mentőegység tagjai könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket is kórházba vitték.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.