Lassan visszasettenkedik életünkbe a nyár

Jó reggelt kívánok, vasárnap még az évszakhoz képest visszafogott hőmérsékletekkel számolhatunk, az országszerte várható sok-sok zápor, zivatar mellett a csúcshőmérséklet ma még csak 21-26 fok közelében alakul, de ennek hamarosan vége. A hét elején lassan véget érnek a záporok, és egyre intenzívebbé válik a melegedés. Hétfőn már 23-27 fokot ígér a meteorológia, és csütörtökig nagyjából ilyen is lesz az idő, mígnem pénteken újra bedurran a nyár, szombatra meg már jellemzően napos időben akár 31 fok is lehet.

Vasárnap Zivatarra Vas, Somogy és Veszprém megyén kívül mindenhol, felhőszakadásra csak három legkeletibb megyénkben számíthatunk a figyelmeztető előrejelzés alapján. A zivatarok környezetében a Kisalföldön akár viharos széllökések is lehetnek.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.