Lassan visszasettenkedik életünkbe a nyár

Jó reggelt kívánok, vasárnap még az évszakhoz képest visszafogott hőmérsékletekkel számolhatunk, az országszerte várható sok-sok zápor, zivatar mellett a csúcshőmérséklet ma még csak 21-26 fok közelében alakul, de ennek hamarosan vége. A hét elején lassan véget érnek a záporok, és egyre intenzívebbé válik a melegedés. Hétfőn már 23-27 fokot ígér a meteorológia, és csütörtökig nagyjából ilyen is lesz az idő, mígnem pénteken újra bedurran a nyár, szombatra meg már jellemzően napos időben akár 31 fok is lehet.

Vasárnap Zivatarra Vas, Somogy és Veszprém megyén kívül mindenhol, felhőszakadásra csak három legkeletibb megyénkben számíthatunk a figyelmeztető előrejelzés alapján. A zivatarok környezetében a Kisalföldön akár viharos széllökések is lehetnek.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.