Bedrogozva és -gyógyszerezve rohant a magyar autóba a horvát BMW-s egy helyi lap szerint

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Drogok és gyógyszerek hatása alatt állt az a 35 éves horvát sofőr, aki egy horvátországi fizetőkapunál fékezés nélkül rohant bele egy magyar-horvát család autójába - írja a rendőrségre hivatkozva a Jutarnji Vijesti című lap.

Az már korábban kiderült, hogy a férfi a napokban fejezett be egy elvonókúrát, ezért merült fel azonnal, hogy hatás alatt vezetett-e, annak ellenére, hogy az alkoholszonda nem mutatott ki semmit.

A sofőr ügyvédje szerint a férfi bocsánatkérő levelet küldött a kórházban fekvő családnak.

A Bors cikke szerint az Ausztráliában élő, magyar származású teniszedző, horvát felesége és hétéves kisfiúk korábban Budapesten is éltek, most pedig az unokatestvéreiket jöttek előbb meglátogatni, majd egy ismerősük kölcsönkért autójával igyekeztek a feleség horvát szülőfalujába, Dugi Otokba látogatóba, amikor a baleset történt. 

A sérültek állapotáról ellentmondóak a sajtóhírek. Abban megegyeznek, hogy a lábán súlyosan sérült kisfiú és édesanyja maguknál vannak, abban nem, hogy a fejsérüléseket is szenvedő apát felébresztették-e  már.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.