Bedrogozva és -gyógyszerezve rohant a magyar autóba a horvát BMW-s egy helyi lap szerint

Drogok és gyógyszerek hatása alatt állt az a 35 éves horvát sofőr, aki egy horvátországi fizetőkapunál fékezés nélkül rohant bele egy magyar-horvát család autójába - írja a rendőrségre hivatkozva a Jutarnji Vijesti című lap.

Az már korábban kiderült, hogy a férfi a napokban fejezett be egy elvonókúrát, ezért merült fel azonnal, hogy hatás alatt vezetett-e, annak ellenére, hogy az alkoholszonda nem mutatott ki semmit.

A sofőr ügyvédje szerint a férfi bocsánatkérő levelet küldött a kórházban fekvő családnak.

A Bors cikke szerint az Ausztráliában élő, magyar származású teniszedző, horvát felesége és hétéves kisfiúk korábban Budapesten is éltek, most pedig az unokatestvéreiket jöttek előbb meglátogatni, majd egy ismerősük kölcsönkért autójával igyekeztek a feleség horvát szülőfalujába, Dugi Otokba látogatóba, amikor a baleset történt. 

A sérültek állapotáról ellentmondóak a sajtóhírek. Abban megegyeznek, hogy a lábán súlyosan sérült kisfiú és édesanyja maguknál vannak, abban nem, hogy a fejsérüléseket is szenvedő apát felébresztették-e  már.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.