Egy borász arról beszélt a román köztévén, hogy orvosi igazolása van a szüzekről, akik a szőlőjét tapossák

idióta rekordok
2019 július 15., 13:13
comments 300

A Transindex írta meg, hogy a román közmédia, a TVR vasárnaponként jelentkező, Viața Satului (A falu élete) című műsorában legutóbb a Konstanca megyei Viișoara pincészetét mutatták be, aminek a tulajdonosa azzal büszkélkedett, hogy a cég csakis hagyományos módon készíti a borait, vagyis például szűz lányok tapossák ki a szőlő levét.

link Forrás

A férfi az adásban azt is elmondta, hogy biztosra akart menni, hogy a lányok szüzek, ezért a 40, taposásra jelentkező lányból 20-at elvittek nőgyógyászati vizsgálatra, és ott kiderült, hogy közülük csak hatan voltak azok. Az erről szerzett orvosi igazolásokat megmutatta a kamerának is. (Transindex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.