Román álrendőrök fosztottak ki egy külföldi férfit a népligeti aluljáróban

bűnügy
2019 július 15., 04:52

Szombaton 9:20 és 9:40 között Budapesten, a népligeti aluljáróban két férfi magát rendőrnek kiadva megállított egy külföldi férfit. Elkérték az útlevelét, majd felszólították, hogy adja át a nála lévő pénzt, mert azt ellenőrizniük kell. Miután a férfi átadta a nála lévő 660 ezer forintnyi kanadai dollárját, a két elkövető elfutott.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrség azonosította ez egyik elkövetőt, a 48 éves Paraschiv Radu román állampolgárt, ő és társa jelenleg ismeretlen helyen vannak. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.