Egy alabamai rendőrőrs azt kéri, hogy az emberek ne húzzák le a vécén a drogot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Tennessee-ben lévő lorettói rendőrség kéri a lakosoktól, hogy gondolják meg kétszer, mit tesznek, amikor lehúzzák a vécét.

Azért fordultak a lakossághoz a Facebookon, mert a dílerkedéssel gyanúsított Andy Perry rengeteg drogot húzott le a vécén egy rajtaütésen. Így is találtak nála 12 gramm metet és 7 deci folyékony metet.

Az a probléma, hogy a szennyvizet ugyan tisztítják, de a metre nincsenek felkészülve. A kacsák, libák és a Shoal Creeknél lévő aligátorok is beállhatnak a cucctól – írta a rendőrség. (Mixmag)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.