Egy alabamai rendőrőrs azt kéri, hogy az emberek ne húzzák le a vécén a drogot

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

A Tennessee-ben lévő lorettói rendőrség kéri a lakosoktól, hogy gondolják meg kétszer, mit tesznek, amikor lehúzzák a vécét.

Azért fordultak a lakossághoz a Facebookon, mert a dílerkedéssel gyanúsított Andy Perry rengeteg drogot húzott le a vécén egy rajtaütésen. Így is találtak nála 12 gramm metet és 7 deci folyékony metet.

Az a probléma, hogy a szennyvizet ugyan tisztítják, de a metre nincsenek felkészülve. A kacsák, libák és a Shoal Creeknél lévő aligátorok is beállhatnak a cucctól – írta a rendőrség. (Mixmag)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.