Feltűnően hülyén nézett ki a férfi, aki fél kiló kokaint próbált becsempészni a parókájában

idióta rekordok
2019 július 16., 12:23
comments 135

„Jó napot! lenne szíves levenni azt a parókát?” – léptek oda a rendőrök a barcelonai reptéren ahhoz kolumbiai férfihoz, akinek feltűnően hülyén állt a haja, és egyébként feltűnően idegesnek is tűnt. Bár ember legyen a talpán, aki 503 gramm kokainnal a feje tetején rezzenéstelen arccal sétálna át egy ellenőrzőponton.

photo_camera Fotó: HO/AFP

Ahogy a fél kiló kokain előkerült a póthaj alól, a férfit őrizetbe vették drogcsempészet miatt. Ráadásul a Guardian szerint nem is ő volt az első, aki parókával próbálkozott: 4 éve egy nőt tartóztattak le, aki 900 gramm kokaint varrott a parókájába, és később ugyanazon a reptéren elfogtak egy nőt, akinek mellimplantátumában 1,7 kiló drog volt.

Spanyolország egyébként a kolumbiai drogcsempészek egyik legfőbb európai célállomásának számít. Bár a többi csempész általában kisebb adagokkal próbálkozik egyszerre.

Egy másik alkalommal, amikor elkaptak egy férfit, akinek egy csomag kábítószer volt a hasára szíjazva, még bevallotta, hogy egyébként 35 megtömött óvszert is lenyelt, hogy drogot csempésszen be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.