Feltűnően hülyén nézett ki a férfi, aki fél kiló kokaint próbált becsempészni a parókájában

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

„Jó napot! lenne szíves levenni azt a parókát?” – léptek oda a rendőrök a barcelonai reptéren ahhoz kolumbiai férfihoz, akinek feltűnően hülyén állt a haja, és egyébként feltűnően idegesnek is tűnt. Bár ember legyen a talpán, aki 503 gramm kokainnal a feje tetején rezzenéstelen arccal sétálna át egy ellenőrzőponton.

Fotó: HO/AFP

Ahogy a fél kiló kokain előkerült a póthaj alól, a férfit őrizetbe vették drogcsempészet miatt. Ráadásul a Guardian szerint nem is ő volt az első, aki parókával próbálkozott: 4 éve egy nőt tartóztattak le, aki 900 gramm kokaint varrott a parókájába, és később ugyanazon a reptéren elfogtak egy nőt, akinek mellimplantátumában 1,7 kiló drog volt.

Spanyolország egyébként a kolumbiai drogcsempészek egyik legfőbb európai célállomásának számít. Bár a többi csempész általában kisebb adagokkal próbálkozik egyszerre.

Egy másik alkalommal, amikor elkaptak egy férfit, akinek egy csomag kábítószer volt a hasára szíjazva, még bevallotta, hogy egyébként 35 megtömött óvszert is lenyelt, hogy drogot csempésszen be.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.