Nem lehet Juventusnak hívni az olasz bajnokot a FIFA 20 játékban, így valami egészen más lesz a neve

Piemonte Calcio

Ez lesz a Juventus neve a népszerű FIFA sorozat 2020-as kiadásában, miután a játékot gyártó EA Sports most először nem szerezte meg a jogot a torinói csapat nevének használatára. A Piemonte Calciónak így saját mezt és felszerelést terveznek, ezzel tud játszani, aki Cristiano Ronaldót akarja irányítani klubszínekben.

És hol lesz közben a Juventus? 

A Konami szerezte meg az exkluzív jogokat, Juventus nevű csapat így csak a Pro Evolution Soccer (PES) 2020-ban lesz.

A két kiadó régóta rivalizál a hasonló focis játékokkal, igaz, jellemzően a FIFA-sorozatnál vannak a nagy nevek. Néhány kivétel azért akad: 1999-ben például az EA Sports nem szerezte meg a brazil Ronaldo nevének használati jogát, így egy feltűnően hasonló A Calcio nevű karakter szerepelt a játékban. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.