Puzsér Róbert és a Sétáló Budapest aktivistái Baranyi Krisztinát támogatják a ferencvárosi előválasztáson

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt megállapodott Baranyi Krisztina független képviselővel, hogy támogatja a ferencvárosi előválasztáson. 

A kampányt a Sétáló Budapest aktivistái is segítik, a ferencvárosi polgármester-jelölt pedig vállalta, hogy képviselni fogja antikorrupciós programjukat, és népszerűsíteni  fogja az autómentes sétálóövezet és a díjfizetéses behajtási zóna koncepcióját.

Ferencvárosban így 

  • Baranyi Krisztinát az LMP, a Kétfarkú Kutyapárt és Puzsér Róbert csapata támogatja,
  • Jancsó Andreát pedig a Momentum, az MSZP és a Jobbik.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.