Előkerült egy 1992-es videó egy buliról, amin Trump és Epstein nőket beszélnek ki

külföld
2019 július 17., 13:27
comments 486

Bár az Egyesült Államok elnöke azt állítja, sosem kedvelte Jeffrey Epsteint, egy most előkerült, több mint húsz évvel ezelőtti felvétel szerint mégis elég jóban voltak. Epstein ellen múlt hét elején emeltek vádat, mert a gyanú szerint egy egész hálózatot szervezett arra, hogy kiskorúaknak fizessenek a szexért.

Az 1992-es videó Trump floridai Mar-a-Lago villájában készült, óriási buli van, Trumpot rengeteg csinos nő veszi körül. Ők a Buffalo Bills pomponlányai voltak, akik azért voltak a városban, mert a csapat a Miami Dolphis ellen játszott. A vendégek között van Epstein is. A videó egy pontján a két férfi a táncoló nőket nézi, és bár nem minden mondat hallható, nyilvánvalóan őket beszélik ki. „Nézd csak, azt ott hátul.. Ő dögös” - suttogja Trump Epstein fülébe, aki úgy tűnik, egyetért, majd Trump megint súg valamit a fülébe, mire mindketten felröhögnek.

A videót az NBC producerei találták az archívumban.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.