Eltévesztették a házszámot a szlovák kommandósok

Nyitra és Nagyszombat megyékben razziázott a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA), az akciók során 11 személy vettek őrizetbe. Becsúszott azonban egy komoly baki is: a kommandósok Tallóson véletlenül rossz házban törtek rá egy négytagú családra, mert benézték a házszámot - írja az Új Szó

A hibára csak akkor jöttek rá, amikor a házban lakó férfi már a földön feküdt megbilincselve. A házban lakó nő szerint a kommandósok a szomszédba akartak bejutni, csak nem tudták, hogy abba a házba külön lépcső vezet.

Mivel az elmúlt hónapokban nem ez volt az egyetlen ilyen eset, a NAKA igazgatója levonja a megfelelő következtetéseket – közölte a rendőrség, azzal, hogy az okozott károkat készek megtéríteni.

A címlapkép illusztráció.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.