Eltévesztették a házszámot a szlovák kommandósok

külföld
2019 július 17., 10:29
comments 83

Nyitra és Nagyszombat megyékben razziázott a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA), az akciók során 11 személy vettek őrizetbe. Becsúszott azonban egy komoly baki is: a kommandósok Tallóson véletlenül rossz házban törtek rá egy négytagú családra, mert benézték a házszámot - írja az Új Szó.

A hibára csak akkor jöttek rá, amikor a házban lakó férfi már a földön feküdt megbilincselve. A házban lakó nő szerint a kommandósok a szomszédba akartak bejutni, csak nem tudták, hogy abba a házba külön lépcső vezet.

Mivel az elmúlt hónapokban nem ez volt az egyetlen ilyen eset, a NAKA igazgatója levonja a megfelelő következtetéseket – közölte a rendőrség, azzal, hogy az okozott károkat készek megtéríteni.

A címlapkép illusztráció.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.