Eltévesztették a házszámot a szlovák kommandósok

Nyitra és Nagyszombat megyékben razziázott a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA), az akciók során 11 személy vettek őrizetbe. Becsúszott azonban egy komoly baki is: a kommandósok Tallóson véletlenül rossz házban törtek rá egy négytagú családra, mert benézték a házszámot - írja az Új Szó

A hibára csak akkor jöttek rá, amikor a házban lakó férfi már a földön feküdt megbilincselve. A házban lakó nő szerint a kommandósok a szomszédba akartak bejutni, csak nem tudták, hogy abba a házba külön lépcső vezet.

Mivel az elmúlt hónapokban nem ez volt az egyetlen ilyen eset, a NAKA igazgatója levonja a megfelelő következtetéseket – közölte a rendőrség, azzal, hogy az okozott károkat készek megtéríteni.

A címlapkép illusztráció.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.