Nyolc fát vágnak ki az Andrássy úton

Július 15 és 19. között az Andrássy úti fasor Bajcsy-Zsilinszky út és Oktogon
közötti szakaszán nyolc fát vágnak ki. A Főkert közleménye szerint a fák betegek vagy balesetveszélyesek, erre az év első felében végzett műszeres favizsgálat alapján jutottak.

A fákat a Főkert ígérete szerint pótolják, a fahelyet friss földdel töltik fel, és azonnal új fát ültetnek a kivágottak helyére. A rekonstrukciós munkálatokat szakaszosan végzik, ezek ütemterve itt követhető. 

Fotó: Löki Levente

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.