Ütötte, verte, rugdosta főbérlőjét a debreceni férfi

bűnügy
2019 július 17., 07:25
comments 45

 A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya önbíráskodás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy debreceni férfivel szemben még egy tavaly őszi bántalmazási ügy miatt. 

Egy nő 2018. november 28-án tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy albérlője bántalmazta őt. A bejelentést követően a járőrök és a nyomozók a helyszínre siettek, ahol több tanút kihallgattak. Végül december 6-án elfogták, és előállították a 27 éves elkövetőt. 

link Forrás

A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2018. december 7-én elrendelt.

A rendőrség közlése szerint 

„Sz. Gyula a megalapozott gyanú szerint egy jogos vagy jogosnak vélt tartozás miatt, egy vastárggyal többször fejen vágta főbérlőjét, majd amikor a nő a földre esett, megrúgta és egy ruhafogassal is többször fejen ütötte. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.”

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.