Ütötte, verte, rugdosta főbérlőjét a debreceni férfi

 A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya önbíráskodás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy debreceni férfivel szemben még egy tavaly őszi bántalmazási ügy miatt. 

Egy nő 2018. november 28-án tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy albérlője bántalmazta őt. A bejelentést követően a járőrök és a nyomozók a helyszínre siettek, ahol több tanút kihallgattak. Végül december 6-án elfogták, és előállították a 27 éves elkövetőt. 

A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2018. december 7-én elrendelt.

A rendőrség közlése szerint 

„Sz. Gyula a megalapozott gyanú szerint egy jogos vagy jogosnak vélt tartozás miatt, egy vastárggyal többször fejen vágta főbérlőjét, majd amikor a nő a földre esett, megrúgta és egy ruhafogassal is többször fejen ütötte. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.”

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek. (police.hu)